sábado, 10 de abril de 2010

Recomenació: Els secrets de l'immortal Nicolas Flamel L'alquimista


Escrit per: Joana

L'altre dia, em vaig adonar que havia sortit a la venda el tercer llibre d'una saga de sis volums, que m'agrada molt. Aquesta saga es diu: Els secrets de l'immortal Nicolas Flamel. Avui us vull fer la recomenació només del primer volum: Els secrets de l'immortal Nicolas Flamel L'alquimista.
Tracta de dos bessons de 15 anys, que han anat a San Francisco a passar les vacances amb la seva tieta. Per guanyar una mica de diners, Sophie (la noia) treballa en una cafeteria, i Josh (el noi) en una llibreria. No saben però, que la mestressa de la cafeteria i l'amo de la llibreria són parella i que en realitat són els llegendaris Nicolas i Perenelle Flamel. Nicolas és el guardià d'un llibre molt perillós i poderós, el Còdex, que pot fer tornar els elders obscurs a la terra i fer que s'apoderin de tota la terra i destrueixin els humans.

1 comentario:

  1. ooohhh! vaig començar a llegir-lo l'estiu passat pero no el vaig acabar mai, i ja que els estas llegint, m'estàn agafant ganes de fer-ho quan els acabis ja hem diras :)

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)