sábado, 15 de enero de 2011

Traició

Fa poc em vaig acabar un llibre que em va agradar moltíssim. Es diu Traició y l'ha escrit Scott Westerfeld.
Com molts altres adolescents de Feópolis, la Tally somia en el rostre i el cos perfectes que li proporcionará la cirugia estética el dia que faci 16 anys. Per fi, aquesta data és propera, i d'aqui poc podrà creuar definitivament el pont que la separa de Nova Bellesa, i podrà unir-se a tots els altres nois amb els qui es passarà tots els dies entre festa i festa.
Però, en el seu camí es creua la Shay, una imperfecta com ella i de la seva mateixa edat, amb la que disfrutarà de les ultimes aventures abans de l'operació. En canvi, a la Shay no li resulta tan atractiva la idea de convertir-se en perfecta, és més, creu que hi ha un món més enllà de Feòpolis i Nova Bellesa, un món en que els humans viuen en armonia amb la natura, tal i com feien segles abans. Tot es complica quan la Shay desapareix, segurament en busca d'aquest món, i la Tally es veurà obligada per les autoritats a anar rere ella i fer-la tornar, si no, el seu somni de ser perfecta s'acabarà malament...

Té dues continuacions: Perfecció i Especials
P.D: Pot ser que tant el nom de les ciutats com el dels llibres varï, ja que jo me l'he llegit en castellà

    

6 comentarios:

  1. Jo vaig començar per perfecció i em vaencantar. Taició no el vaig poder llegir i ara no sé siho faria pequè en aquest cas si has llegit el segon ja no etns ganes.
    El que tinc ganes de llegir des de fa temps és especiales!!
    PEtons

    ResponderEliminar
  2. em smbla k mels llegire!!!! clara, els tns a casa o tls an deixat, xk si els tens, si mls pots deixar...
    weno, ja kedarem algun dia!!

    ResponderEliminar
  3. si, bueno, tinc el primer, el segon me l'estic llegint, pero l'he agafat de la biblioteca. L tercer també hi era, aixi qeu et puc dexar el 1r

    ResponderEliminar
  4. x cert, una xcusa + per a kedar: t'he de tornar oscuros i Dsd l meu cel!! I t'he d dexar ns kuants... :)


    Clara

    ResponderEliminar
  5. si, io tmb et tinc k deixar uns kuans...

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)