domingo, 13 de febrero de 2011

Què és un bon llibre?

L'altre dia se'm va acudir aquest tema de debat: Què és un bon llibre?

Jo crec que un bon llibre és aquell en el què et submergeixes en la història, en el què sents i t'imegines el què l'escriptor o l'autor vol que vegis.
Un llibre és bo quan sents angoixa quan els personatges s'angoixen; quan els personatges tenen por, tu et terroritzes; quan, durant tot el dia, no pares de pensar en el fragment que has llegit, no et pares de turmentar amb la idea del què els pot passar o no et mors de ganes d'agrafar la novel·la i continuar llegint.
Tot i que el meu llibre preferit es la saga Harry Potter, només hi han tres llibres que m'hagin fet sentir d'aquesta manera:

1. Foscor, de Lauren Kate.
2. Els Jocs de la Fam, de Suzanne Collins.
3. Els Jocs de la Fam II; En flames, de Suzanne Collins.

Si cliqueu a l'enllaç, podeu veure l'argument del llibre.
Comenteu, digueu què es per a vosaltres un bon llibre, i un exemple del llibre que us hagi fet sentir així.

6 comentarios:

  1. Crec que l'hasclavat en quan què és un bon llibre. hi afegiria que ha d'estar molt ben escrit, descripció de lloc i molt bona carecterització del personatges, etc.
    En canvi, difereixo en els llibres a part de harry potter. Els jocs de la fam, estan bé, perquè le ideia és bona i enganxa, però no es pot comparar amb harry potter. No és verdadera literatura, al igual que crepuscle i molts dels que ara estan de moda. No hi ha descripcions i els personatges són força planers.
    Un llibre bo? En conte número tretze, la lladra de llibres, el món de sofia.
    M'agrada el debat
    petons

    ResponderEliminar
  2. Estic d'acord amb la descripció.Alguns llibres que man enganxat d'aquesta manera: "Cuando los arboles hablen", "Frío", "Nunca me abandones", els de "Harry Potter" y algun altre segur.
    Aquet tema es força complicat perque no a tots ens agraden les mateixes coses en quan a lectura, pero igualment es interesant saber que li agrada ala gent.

    Chulo el blog, us segueixo ;)

    ResponderEliminar
  3. gracies carlota: si tens algun blog, donam l'enllaç k ara mateix el seguim!!!

    joana

    ______________________________

    moltes gracies lyla!! tmb una altra cosa k me oblidat d posar es k un bon llibre, tel pots llegir una vegada i una altra sense avorrirlo o sense tenirne ganes, un llibre k tel pugis llegir sempre i k mai ten cansis!! ah, i sobretot k no tinguin edat, els llibres no han de tenir edat, poden agradar + a una gneracio o a una altra, pero han d poder ser del gust d tothom!!

    joana

    ResponderEliminar
  4. http://cineylecturamix.blogspot.com/ aquet es el meu blog, es un baby pero poc a poc espero que es vagi fent gran :)

    ResponderEliminar
  5. genial com sempre, joana. Per cert, he estat uns dies sense internet, perdo... u.u
    gracies per mirarnos, carlota, anonymus, marienkafer... un plaer :P

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)