viernes, 18 de febrero de 2011

Street Dance

Quan Taylor i uns amics destrossen l'escenari d'una escola de ballet, el càstig que rep Taylor és el de passar 200 hores treballant per compensar la destrossa. Allà, Taylor coneix a Nolan, una noia ballarina, de la qual s'enamora. Quan un dels components del grup de Nolan, Andrew, es fa un esguinç al turmell i no pot continuar les classes de ball, Taylor, que sap ballar break dance, s'ofereix voluntàri per substituir-lo. És llavors quan Tay ensenya a Nolan i als membres del seu grup els secrets del break i el ball de carrer. La directora del ballet, també comença a agradar-li el nou estil dels seus alumnes, i aconsegueix que quedin classificats al concurs de ball Street Dance.
Nolan mica a mica va confiant més en Taylor, i menys en el seu nòvio, que la deixa plantada per poder tenir temps lliure per cantar al seu grup; tot i que la relació entre Tay i ella passa per moltíssims alts i baixos.

2 comentarios:

  1. D'aquesta hi ha 2 i crec que 3 parts, es força tipica, noi problematic, noia prometedora, xispes que salten, jiji. Es força entretinguda, em va agradar.

    ResponderEliminar
  2. weno, jo no+ he vist una, lunic k em smbla k la gent u confon amb la contiuacio d step up 3
    weno, i tmb i a una duna ballarina d carrer k es diu carly, pero tmpoc es akesta!!

    joana

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)