viernes, 11 de noviembre de 2011

Slumdog Millionaire

És una pel·lícula bastant dura, reflexa molt bé la realitat del país de l'Índia, i la vida dels que són pobres. La recomano perquè és molt maca, però si sou dels què us traumatitzeu no us ho aconsello. Però a mi em va encantar, i em va agradar molt la part en que el Jamal sap les respostes de les preguntes per les desgràcies que a passat al llarg de la seva vida.

Jamal Malik es un adolescent pobre de Bombay que, per un motiu desconegut, està concursant a la versió indhú del programa "Qui vol ser mil·lionari?". A punt d'aconseguir els 20 mil·lions de rupies com a premi major del concurs, el jove és interrogat per la policia, sota la sospita d'estar fent trampes. Però per a cada una de les preguntes, en Jamal té una resposta.

4 comentarios:

  1. Bueno... No puedo leer tu comentario, pero imagino. A mí me gustó mucho esta película.
    Un petonet! (se dice asi? xD)

    ResponderEliminar
  2. Jaja, sí que se dice así Pía :D. Y por cierto, si tienes problemas para leer las entradas en catalán creo que con el traductor del Google más o menos vas a poder entenderlas! :)

    Joana

    ResponderEliminar
  3. De nuevo por tu casa, disfrutando de las cosas que nos dejas. Un placer haber vuelto por aquí.

    Saludos!

    ResponderEliminar
  4. Personalmente, esta película me gustó bastante, aunque sí es verdad que es durilla.

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)