viernes, 23 de diciembre de 2011

Los tres mosqueteros

La veritat es que aquest llibre, en el meu cas, té la seva història. Després de veure la pel·lícula, que he de dir que em va agradar molt, a més de recordar-me a la meva infància (Dartacan, era fan teva) em va venir una curiositat innata de llegir-me el llibre, i vaig aprofitar una adaptació que tenia perduda de feia temps. Em va agradar força, però es va quedar una mica curta. A més, tothom em deia que l'original no era comparable. Així, vaig acabar l'adaptació i em vaig posar a llegir l'original, una mica totxo. M'ha deixat parada, perquè és molt millor del que m'esperava. S'ha de dir que aquest tipus de clàssics no em solen agradar, però aquest llibre és totalment diferent. Recomano moltíssim a tot el món que pugui que el devori. Per si fos poc, en la seva certa mesura és com un llibre d'història, així que serveix per socials. Tots els personatges són reals.

El llibre tracta de les nombroses aventures que corre un jove francès anomenat D'Artagnan, que somia amb ser mosqueter del rei. A la cort coneix a Athos, Porthos, Aramis i al Sr. de Tréville, que l'ajuden en les seves aventures, tant militars com amoroses, amb personatges que personalment m'han encantat (El duc de Buckingham, la Reina Ana d'Àustria, Milady, la Senyora Bonacieux...).
Maravellós

P.D. Els dos llibres mel's he llegit en castellà, però ja que he començat a escriure sense volguer en català, ja no ho he corretgit.





3 comentarios:

  1. Crec que miraré la peli, i després ja em llegiré el llibre! M'encanta la resenya!
    Un petó!

    Joana

    PD: recorda, La chica del lago i La trampa del amor; jo ja tinc preparada la bossa amb el de Donde aprenden a volar las gaviotas :). Fins ara!

    ResponderEliminar
  2. Joana, espero que vegis aquest comentari. Sóc el Carles i de la llista dels cinquanta llibres que has llegit, que sàpigues que jo te n'he deixat setze. Espero que publiquis algun article sobre mi donant-me les gràcies(en català, que si no, no l'entendré).

    ResponderEliminar
  3. Jo també m'he llegit el s tres mosqueters fa poc i també m'ha agradat molt!! ^^ Que bonic el blog, us segueixo!! Petonets

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)