martes, 20 de diciembre de 2011

M.A.X

Ara m'estic llegint els llibres obligatòris del 2n trimestre de català i de castellà. Sincerament, després de llegir-me Coraline (l'altre obligatòri de català) no esperava gran cosa d'aquest. Però he de reconèixer que no m'ha desagradat, i tot i que primer pot ser una mica difícil d'entendre i pot semblar tot molt liós i estrany, cap al 3r o 4t capítol ja no t'ho sembla, i els últims capítols són bastant millors que els primers. Ara, el final és molt complicat i costa d'entendre, és realment molt estrany i hi ha coses que no lliguen.


Dos adolescents que viuen a l'Empordà del 2054 es connecten a un joc virtual d'ordinador per viure aventures en el temps i en l'espai que trien. Després de crear una base de dades per fer versemblant la simulació del joc, viatgen a l'Empordà del 2000. Convertits en inspectors privats, han de resoldre el cas d'uns avis perduts i desmemoriats que aprareixen a les platges de la comarca.
Què hi busquen al M.A.X? Només entreteniment? El M.A.X crea addició i castiga les errades en el sistema de joc.

1 comentario:

  1. Mhm... m'agrada molt la sinopsi! Crec que me'l llegiré!
    Un petó:)

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)