viernes, 20 de abril de 2012

El nom del vent

He de confessar que no sabia si m'agradaria el llibre, perquè només me l'havien recomanat nois, però vaig decidir provar sort i llegir-me'l i la veritat és que ha valgut la pena. No avorreix en cap moment, i quan para la història per descriure el què passa a la taverna també és interessant. I encara que el llibre és molt llarg (té gairebé 900 pàgines) es llegeix d'una tirada. L'he trobat un llibre molt emocionant, amb molta acció i amb un toc romàntic perfecte.


En una fonda en terra de ningú, un home es disposa a fer el relat de la seva vida per primera vegada. La veritable història que només ell coneix, una història que els rumors, les conjectures i els contes de taverna han anat deformant al llarg del temps fins a convertir-lo en un personatge llegendari al qual tothom creu ja mort: en Kvothe... músic, captaire, lladre, estudiant, mag, heroi i assassí.
Ara vol revelar tota la veritat sobre ell mateix. I haurà de començar pel principi: la infantesa en una companyia d'artistes itinerants, els anys malvivint com a lladregot als carrers d'una ciutat gran i l'arribada a una universitat on espera trobar les respostes que ha estat buscant.

"He robat princeses a reis adormits als túmuls. Vaig calar foc a la ciutat de Trèbon. He passat la nit amb Felúrian i n'he sortit viu i amb la raó intacta. Em van fer fora de la Universitat a una edat en què la majoria encara no els hi deixen entrar. He recorregut a la llum de la lluna camins dels quals els altres no gosen parlar de dia. He parlat amb déus, he estimat dones i he escrit cançons que fan plorar als joglars. Em dic Kvothe. Potser has sentit a parlar de mi."

1 comentario:

  1. Es precioso ese libro, me encantó, lo leí hace dos años pero me acuerdo como si fuera ayer. Ahí tengo el segundo que me da una cosa cogerlo...uno porque tengo otros libros que leer antes y dos porque es enorme y da la sensación de que no lo vas a acabar nunca.
    Besos de Irene.

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)