lunes, 23 de abril de 2012

Els Jocs de la Fam

Encara que hi ha hagut gent que m'ha dit que la pel·lícula els ha decepcionat, jo trobo que l'han fet força fidel al llibre. Potser el que  menys m'ha agradat són els vestits de la Katniss, que al llibre descriu com a molt espectaculars i trobo que a la peli no n'hi ha per tant, i opino que amb la tecnologia que tenim actualment ho haurien pogut fer molt millor. Però la peli és genial, trobo que la interpretació dels actors és molt bona i la part més rotllo del llibre (quan estan dintre la cova) l'han sabut fer gens avorrida i inclús hagués volgut que durés una mica més.



Un passat de guerres ha deixat els 12 districtes que divideixen Panem sota el poder tirànic del Capitoli. Sense llibertat i en la pobresa, ningú pot sortir dels límits del seu districte. Només una  noia de 16 anys, la Katniss Everdeen, gosa desafiar les normes per aconseguir menjar. Els seus principis es posaràn a prova amb Els Jocs de la Fam, un espectacle televisiu que el Capitoli organitza per humiliar la població. Cada any, un noi i una noia de cada districte són obligats a subsistir en un medi hostil i lluitar a mort entre ells fins que només quedi un sol supervivent. Quan la seva germana petita és elegida per participar, la Katniss no dubta a ocupar el seu lloc, decidida a demostrar amb la seva actitud ferma i decidida, que, encara que estigui en les situacions més desesperades hi ha lloc per l'amor i el respecte.

2 comentarios:

  1. Com el llibre, la peli està genial ;)

    Un petó!

    ResponderEliminar
  2. Us he deixat un premi al meu blog. Així que quan pugueu... ja sabeu on és!

    Gràcies, un petó!

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)