lunes, 18 de junio de 2012

Intocable

Aquesta és una pel·lícula molt divertida, així que si no t'agraden les pel·lícules d'humor, ja t'entrada et recomano que no la vagis a veure. Jo em vaig passar tota la peli tronxant-me de riure. Només vull remarcar també que és una pel·lícula molt maca, amb un missatge preciós, i que val la pena veure-la (sempre que t'agradin les pelis d'humor).


Un milionari que s'ha quedat tetraplegic degut a un accident i l'immigrant que el cuida provinent dels suburbis de París i que acaba de sortir de la presó, construeixen una amistat entre ells, encara que no tenen res en comú i tenen dos maneres molt diferents d'entendre la vida.

4 comentarios:

  1. :O M'encanta aquesta pelicula!!!! Quan la vaig veure vaig riure tant... :D Jo també la recomano!

    ResponderEliminar
  2. A mi em va agradar molt! És una mica bèstia de tant en tant amb els acudits sobre tetraplègics però no vaig poder parar de riure i fins i tot vaig plorar una mica al final. És una d'aquestes pel·lícules que realment paga la pena veure :)

    ResponderEliminar
  3. Ahir la vaig veure i em va agradar molt! Fa riure però en alguns moments et fa patir. El missatge sí que és molt maco.

    ResponderEliminar
  4. És molt divertida! Em va encantar com demostraven que malgrat patir una malaltia es pot ser feliç.

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)