jueves, 28 de junio de 2012

Llegat

Pots veure les resenyes dels primers llibres de la saga clicant al link: EragonEldest i Brisingr.

La veritat, m'ha encantat. El final potser no és el que jo hauria triat, i m'ha semblat molt trist i una mica depriment (se m'han escapat les llàgrimes, ho reconec). Però el llibre m'ha semblat molt entretingut (no tenia trossos avorrits com els altres) i he agafat molt de carinyo a certs personatges que abans em queien més aviat malament (com la Reina Islanzadí). 


El Genet de Drac cavalca de nou. El llegat arriba a la seva fi, però la llegenda mai no morirà.
No fa gaire tamps Eragon -Botxí de l'Ombra, Genet de Drac- no era més que un pobre noi pagès, i el seu drac, Saphira, només una pedra blava al bosc. Ara el destí de tota una civilització depèn d'ells. 
Llargs mesos d'entrenament i combat han propiciat victòries i esperança, però també han ocasionat pèrdues irreperables. I encara tenen al davant la veritable batalla: s'han d'enfrontar amb Galbatorix. Quan ho facin, hauran de ser prou forts per derrotar-lo. I si ells no poden, no ho podrà fer ningú. No hi haurà una segona oportunitat.
El Genet i el seu drac han arribat més lluny del que ningú hauria pogut somiar. Però podran enderrocar el malvat rei i restablir la justícia a Alagaësia? I si ho aconsegueixen, a quin preu?

3 comentarios:

  1. There's nothing - you know - nothing else like music. Nothing that touches us on that, uh, that deep level. Music can open up so many emotions that we didn't know we had. Nike Free Run

    ResponderEliminar
  2. No ho he pogut llegir tot sencer perquè no he llegit els altres i no vull descobrir-me res de res. Ja he llegit Eragon, però el rellegiré per continuar amb Eldest (que vaig començar fa un parell o tres d'anys i vaig deixar de banda) Brisingr i Llegat.

    :) Pels teus comentaris sembla que m'agradarà. Per cert, jo vaig començar a llegir el llibre que estàs llegint ara, Joana, i t'aviso que és un pél infantil, o almenys pel meu gust. El van llegir conjuntament al QL? i el vaig deixar a mitjes perquè no podia. :S

    Petons

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Mercè, ja veuràs que el de Eldest és una mica més avorrit, però Brisingr ja està millor, i per a mi Llegat ha sigut el millor de la saga.
      Respecte a El comte Karlstein, començo a veure a què et refereixes. Sembla com un conte per llegir a la canalla, però com que no m'agrada deixar llibres a mitges el continuaré, i si se'm fa molt insuportable (tipo El senyor dels Anells) sí que el deixaré. De totes maneres moltes gràcies per el consell! :)
      Petons!

      Joana

      Eliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)