martes, 19 de febrero de 2013

El Cor de la Hannah

Encara que al llegir la contraportada m'havia esperat una història completament diferent, la novel·la m'ha sorprès de manera positiva. Els personatges són complexos, encara que algún no és del tot viable, ja que actua de manera diferent en varis passatges del llibre.
L'estil de l'autora és bo, es llegeix molt ràpid i enganxa. Té una manera d'atrapar-te en la història molt peculiar; per exemple, durant els primers capítols no passa gran cosa, però tens moltes ganes de seguir llegint per saber com continuarà.
I l'argument, què dir-ne? Una història romàntica força original, barrejant els amish en una trama amorosa, en una societat que no és la seva, on no poden comprendre les lleis que la regeixen. Una noia sola, innocent i inexperta, que no entén com funciona el món modern, perduda enmig de la gran ciutat de Nova York.
I, tot i que el recomano, he de dir que el final m'ha fet enfadar, tot i que ha estat del tot innesperat. No m'ha agradat la manera com Carmona ha fet acabar tota la novel·la; m'he quedat amb la il·lusió d'un final que no succeirà.


L'amor no en sap res, de distàncies.
Des de les verdes praderies de Pennsilvània fins al cor de Nova York, segueix la Hannah en un viatge inoblidable que et canviarà la vida.
La Hanna és una jove amish de Pennsilvània; viu en un entorn rural, aïllat i rígid, que encara avui segueix les normes i els codis del segle XVII.
El mateix dia que fa 16 anys, es produeix un esdeveniment únic a la història del poble: per primera vegada en dècades, es permet l'entrada d'un foraster, en Daniel, un jove que acaba d'arribar de Seattle epr fer un reportatge fotogràfic sobre els amish.
La Hannah sent de seguida alguna cosa per ell, i en Daniel s'enamora d'ella a l'instant. Inicien una relació que trenca tots els codis de la comunitat. Quan la família d'ella se n'assabenta, prohibeix que es continuïn veient i fan fora del poble en Daniel.
Però la Hannah decideix fugir per anar a buscar-lo a Nova York, on s'enfrontarà a un nou món, viurà tota mena de perills i aprendrà algunes lliçons que mai no oblidarà. 

2 comentarios:

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)