domingo, 4 de julio de 2010

Recomanació: Harry Potter i la pedra Filosofal


Escrit per: Joana


Avui us vull recomanar el primer llibre de la meva saga preferida. Es tracta de la saga Harry Potter, de la fantàstica i mil·lionària escriptora J.K.Rowling. El primer llibre de la saga es títula "Harry Potter i la pedra Filosofal".

En Harry té 10 anys i viu amb unes condicions inhumanes a casa dels seus malvats tiets, quan un bon dia li diuen que és un mag. Va a l'escola de màgia i bruixeria de Hogwarts, on coneix el Ron i l'Hermione, dos bons amics, que l'ajuden en tot. En Harry, en Ron i l'Hermione descobreixen que a l'ala est, al tercer pis (de l'escola), sota la trapa que vigila un gos gegant de tres caps, hi ha amagada la Pedra Filosofal.

Intueixen que el professor Snape (el mestre de Pocions) vol robar-la, i fan totes les coses possibles per impedir-ho.

Ara, no cal dir, que en Voldemort, el pitjor enemic del Harry i l'home que va matar els seus pares i els de molta altra gent, està al darrera de tot això.

Harry Potter i la Pedra Filosofal ha estat un pas molt gran en la literatura, tant de nens, adolescents, adults o avis (segons el diari "The Times").

1 comentario:

  1. lguien m sab dcir kien s l tal lenok ese k sta al partado d sguidors

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)