sábado, 24 de julio de 2010

Recomanació: Mecanoscrit del Segon Orígen


Escrit per: Joana


Avui mateix m'he acabat de llegir aquest llibre, i m'ha agradat tant que el recomano ara mateix.


Mentre Alba es llança al riu per salvar un nen que hi ha caigut, uns OVNIS invaeixen la terra i tiren una substància que mata tothom menys les persones que estàn sota l'aigua.

Quan l'Alba surt a la superfície carregant el cos d'en Dídac, el nen, descobreix que tot està en runes, la gent està morta i ells estàn sols al món.

Llavors Alba i Dídac s'han d'espavilar tots dos sols, i intentar fer que al món hi acabin havent-hi el nombre aproximat de persones que hi havia abans de la catàstrofe.

Se'n van al bosc on troben una masia aabandonada, i s'hi queden fins que reben la visita d'un ésser molt estrany, i es veuen obligats a matar-lo i marxar d'allà.

Llavors arriben a Barcelona, on sota la runa troben una roulotte, un jeep, llibres i moltes ampolles de butà.

Alba i Dídac sobreviuen fins al punt que es veuen obligats a satisfer alguns capricis, i a l'any que fa tres de la catàstrofe, a l'estiu, i per tant época de vacances, se'n van a fer un viatge pel Mediterrani amb una barqueta.

Al llarg del viatge troben persones que han sobreviscut, pero són una boja i tres homes que per unes circustàncies força greus han de matar.

I durant el viatge l'Alba es queda prenyada, i...

1 comentario:

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)