martes, 6 de julio de 2010

Recomanació: Harry Potter i el Calze de Foc

Escrit per: Joana

En Harry, acompanyat de la família Weasley, va a veure la final del campionat de Quidditch. Allà, apareix la Marca de les Forces del Mal, la Marca que invoquen Voldemort i les seus seguidors quan maten algú.

Tornen a Hogwarts preocupats. Allà els comuniquen que aquell any es farà El Torneig dels Tres Bruixots. Per fer el torneig, han convidat a l'escola unes altres escoles de França i de Bulgària.

Hi ha un paladí, un campió per a cada escola i que la representarà. Hi ha un jutge imparcial, el Calze de Foc, que tria un campió per a cada escola. Els menors de 17 anys no poden participar al torneig.

El dia de la tria surten els següents elegits; de Durmstrang: en Víktor Krum; de Beaubatons: la Fleur Delacour; i de Hogwarts: el Cedric Diggory. Però llavors surt també un altre nom: Harry Potter.

En Harry es veu obligat a compatir.

A Hogwarts també hi ha un altre professor nou: l'Alastor "Ull-foll" Murri, un famós i eficient auror de la Consellaria d'Afers Màgics, que ensenya Defensa Contra les Forces del Mal.

En Harry supera com pot les dues primeres proves: agafar un ou de drac, vigilat per la seva mare i agafar la cosa que més et doldria perdre del fons del llac, on hi ha sirenes i altres animals salvatges.

Però la cosa es complica molt més a la tercera prova, el laberint, al mig del qual hi ha la copa del Torneig del Tres Bruixots, i quan el Harry i el Cedric la toquen a la vegada...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)