martes, 2 de noviembre de 2010

recomenació pel·lícula: Herois

L'altre dia vaig anar al cinema a veure una pel·lícula que em va agradar bastant: Herois


Un exitós publicista, amb tota una carrera per davant, es queda al mig de la carretera després de ser "atacat" per uns nois trapelles. Perd els seus pantalons on hi guardava la cartera, i per això no pot omplir el dipòsit. Un cop de sort el porta a trobar-se amb la Cristina, una noia que viu la vida intentant tenir el màxim de "dies màgics", com ella mateixa diu, roben a una benzinera, i així aconsegueixen carburant, però l'encarregat de la botiga els hi destrossa el cotxe.
Aquesta història és paral·lela a una altra: En Xavi, un noi no molt agraciat ja que els seus pares están divorciats, va a passar l'estiu al seu poble, junt amb la seva colla de tota la vida. Com tots els anys, van a competir per a aconseguir una cabana, que diuen, té poders màgics. En el moment en que es presenten, se n'adonen que necesiten un altre membre, i troben la solució en el Colo, un noi sense amics. A l'història s'hi incorpora, entre d'altres, una veritat oculta, un desastre, i, com no, l'amor.


Està força bé, la recomano

3 comentarios:

  1. surt la mireia vilapuig,no? anava al nstre cole rcordes?
    es akesta d la dreta a la portada!!

    ResponderEliminar
  2. me parece k voy a ir a verla... no se... pinta muy bien, pero en el trailer no se ve casi nada!!! pero al ser d produccion catalana m parece k eso a cnvencido a mi padre...

    joana

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)