miércoles, 17 de noviembre de 2010

Brisingr


Avui us vull recomanar el tercer llibre de la saga Eragon: Brisingr.


Eragon, després d'haver tornat d'Ellésmera i d'haver lluitat contra Murtagh i el seu drac Thorn a les Planes Ardents, acompanya a Roran a rescatar Katrina de les mans dels Ra'zac i venjar el seu oncle Garrow.

Quan tornen amb els vardens, i Katrina amb ells, Roran li anuncia que es vol casar amb Katrina i és ell el que celebrarà la cerimònia.

Després de què diverses tropes de Galbatorix els hagin desafiat i després d'haver perdut centenars d'homes, Nasuada, la cabdill dels vardens, ordena a Eragon que vagi a Fartên Dûr, a la ciutat de Tronjheim, a veure si els nans ja han escollit un nou rei, després de la mort de Hrotgar.

Quan nomenen rei a Orik, amic d'Eragon, i després que els nans s'uneixin als vardens, Eragon viatja a Ellésmera amb Saphira per parlar d'alguns assumptes importants amb els seus mestres.

Durant la seva estada de dos dies a la capítal dels elfs, a part de tractar temes que el preocupaven amb Oromis i Glaedr, Eragon també es fabrica una espasa de Genet nova, amb l'ajuda de Rhunon, la millor ferrera dels elfs.

L'endamà volen amb Saphira fins als vardens a l'assalt de la ciutat de Feinster, on, després de conquerir-la, decideix anar fina a Gil'ead a matar el rei Galbatorix.


La continuació d'aquest llibre pertany al quart volum de la saga, que encara s'està escrivint.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)