viernes, 12 de noviembre de 2010

Sentit i sensibilitat


Després que el senyor Dashwood hagi mort i el seu primogènit hagi heretat la part del testament que li pertocava, ell i la seva dona se'n van a viure a Norland Park, una casa pairal on viuen la seva madrastra (la senyora Dashwood) i les seves tres filles (Elinor, Marianne i Margaret).

Mentre acaben de fer les maletes per deixar la casa al fill del difunt senyor Dashwood i la seva dona Fanny, aquesta convida al seu germà, Edward Ferrars. Elinor de seguida es fixa en el seu encant.

Quan aquestes han d'anar-se'n de casa troben una petita vivenda al camp, propietat de Sir John Middleton i la seva germana.

Allà, Elinor, Margaret, Marianne i la senyora Dashwood coneixen el coronel Brandon i John Willoughby, per qui Marianne se sentirà atreta immediatament, a pesar dels esforços de captar la seva atenció del coronel Brandon.

Durant tota la pel·lícula es desencadena una història d'amor tràgic, quan Marianne s'adona que el senyor Willoughby està promès i quan Elinor descobreix que Edward Ferrars està compromès amb la senyoreta Lucy Steele.

El desenllaç es troba quan Marianne es posa malalta de mort per culpa de la seva obsessió amb John Willoughby i Elinor ha de fer tots els possibles per ajudar una senyoreta Steele preocupada per el seu futur matrimoni...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)