miércoles, 9 de febrero de 2011

Els Jocs de la Fam II: En flames

Els Jocs s'han acabat però la lluita per la supervivència continua.
Contra tot pronòstic, la Katniss i en Peeta han guanyat els Jocs de la Fam. Però per ara la recompensa d'una vida segura i sense complicacions haurà d'esperar. Han vençut desafiant les normes del Capitoli i, sense voler-ho, s'han convertit en l'espurna de la revolta imminent. El foc es propaga i el Capitoli clama venjança:
la Katniss ha de tornar a l'arena.

5 comentarios:

  1. Yo ya voy por el tercero, me esta costando y no se porque, llevo desde el día que lo publicaron intentando terminarlo... Espero que hagan ya la película, haber a quien escogen.

    Un abrazo!

    ResponderEliminar
  2. lo sient, esta smana no voy a cambiar el fondo dl blog, ni la frase, ni el chiste ni la imagen ni nada! se m paso, y x 4 dias no voy a pner encuesta nueva!!

    joana

    ResponderEliminar
  3. Tenen moooooolt bona pinta aquests llibres, però crec que ja sóc una mica massa gran per començar-los...

    ResponderEliminar
  4. hola, gracias x cmentar!! weno, io no m he aburrido con ese, pero no puedo opinar sbre el trcero ia k no m lo he leido!!
    ________________________________________________

    hola mbosch: jo crec k els llibres no tnen edat!! si creus k tagradaran començals, no fa falta k tels compris, demanals a la biblio o a una amiga, segur k algu els te!!
    jo tels rcomano, no es fan gns pesats!! a mi man encantat!!

    ResponderEliminar
  5. en flames és el llibre de la saga que més m'ha agradat. A la teva edat potser encara t'agraden..

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)