jueves, 10 de marzo de 2011

El diari blau de la Carlota

Doncs si, segueixo amb els diaris de la Carlota. Avui toca el diari blau:

Títol: El diari blau de la Carlota
Autora: Gemma Lienas
Editorial: Empúries
Resum:
La Carlota decideix començar un diari sobre la violència de gènere, un problema que sempre ha existit pero que només ara es comença a fer veure. Aquest diari també tracta de dos problemes més molt relaccionats amb la violència de gènere, que son la violència infantil i l'escolar.
Opinió:
No gaire bé, la veritat em van agradar molt més el diari lila i el groc. Encara així es llegible, si te'l manen llegir a l'escola, tens una sort que te la trepitges :).

Bueno, no se perqué m'ha sortit curteta l'entrada :D

2 comentarios:

  1. Nenes fareu que em posi vermella... jejeje. Jo en vaig tenir suficient amb el lila, no me mirat cap mes, no em criden gaire l'atenció, ademes que el que tinc me'l van regalar perque "jo" era la prota.

    Mes val curt i entendible que llarg i embolicador ;)

    Un petó!!

    ResponderEliminar
  2. Em va semblar bé, però res de l'altre món. El que més m'agrada de la Gemma Lienas es que com que la Carolta investiga moltes coses són objectives i per tant tens informació fiable del tema, mentre que quan parlem d'emocions no es pot ser més subjectiu!

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)