martes, 1 de noviembre de 2011

Les aventures de Tíntin. El secret de l'Unicorn

Com a ex-tintinologa (o tintinofila, o com es digui) em sentia amb la obligació d'anar a veure aquesta pel·lícula, no la podia deixar passar. He de dir que anava amb el xip de "Estic tirant els diners, perquè la peli no valdrà la pena, i m'avorriré molt, etc.". Doncs res de tot això! Em vaig passar tota la peli rient com una boja, el tros que la Castafiore canta va ser el que vaig riure més, i la veritat és que em va agradar força. Ara, el 3D no val la pena, et fan pagar més i total l'únic que de veritat es veu en 3D són els trailers de les pel·lícules que fan abans de començar, la resta de la peli en 3D és una presa de pèl. I crec, per com acaba la peli, que Spielberg té intenció de fer-ne una segona part.


Tíntin compra una maqueta d'un vaixell anomenat Unicorn. Quan entren a casa seva a robar i li prenen el vaixell, Tíntin investiga per trobar-lo i descobreix que hi han 3 valers iguals que el seu, i que cada un conté un pergamí on indica les coordenades per trobar el tresor que l'Unicorn havia tingut quan havia navegat per els mars capitenajat per Francesc de Haddock. L'aventura per trobar els 3 pergamins, condueix a Tintín a trobar l'últim descendent dels Haddock, l'únic que pot trobar el tresor.

6 comentarios:

  1. No savia que era de l'spielberg!
    Ostres, doncs no està malament saber que està bé! =)
    Potser la vaig a veure i tot. tinc una amiga que avui l'ha anat a veure.
    La última peli que vaig anar a veure va ser sin salida, que em va agradar força.
    Per cert, (ja se que soc una desaparegida total) però tinc un blog em català i vosaltres sou de les poques que el podeu llegir...
    em faria molta ilusiḉo que també em seuissiu en aquell. (serieu es primeres)
    és: unpunt.blogspot.com

    petons i molts records

    ResponderEliminar
  2. Jo mai he estat una gran fan de Tintín, però quan veig el tràiler a la tele em venen moltes ganes d'anar a veure-la, i segurament ho faré:)
    Gràcies per l'article!

    www.ma-devorallibres.blogspot.com

    ResponderEliminar
  3. Tens raó, el 3D no es notava massa i et clavaven una pasta. Però apart d'això la peli és ESPECTACULAR!

    ResponderEliminar
  4. OH! Jo la vull veure. Jo també soc una tintinóloga! I m'enrecordo que el més estrany va ser quan, acostumada a veure-ho en català, un dia m'ho van posar en castellà. O_O Hahahah! L'haig de veure! :)

    ResponderEliminar
  5. mhhh... s'haurà de veure, doncs!!! Lyla, ara vaig a veure el teu blog, segur que está mooolt bééé!!

    ResponderEliminar
  6. I miss your post, i didn't understand your languages but when i read very slow y understand all.

    love your blog :)

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)