domingo, 19 de febrero de 2012

Clots

L'Stanley Yelnats és un noi jove amb molt poca sort: creuen que la seva famila viu sota la maledicció a què els va portar el seu revesavi ("asquerós estúpid i inútil lladregot de porcs"). Un dia, quan passava sota un pont li van caure unes bambes del cel. Va resultar que la policia el va enganxar i el va acusar de robar aquelles vambes, que fóren d'un famós atleta. Al judici, va haver de triar entre la presó o un campament correccional. Evidentment, es va decantar pel correccional.
Al campament Llac Verd no hi ha res verd, a excepcció de dos arbres mig secs, ni molt menys cap llac. Els nois, allà, només fan una cosa: es dediquen a cavar un clot per dia, sota un imponent sol que mai es veu pertorbat per cap núvol. L'alcaid del correccional afirma que caven per a enfortir el caràcter, però tothom creu que la veritat és ben diferent...

És el meu segon llibre de Louis Sachar. Trobo que és una mica massa infantil, i, en realitat, he de dir que és millor la pel·lícula. Trobo que, encara que el tema és original i està relativament ben tractat, aquest és dels típics llibres defensors dels valors de l'amistat, l'amor, etc; que ja estan una mica gastats.
Tot i així, està força bé per a llegir en un moment (jo vaig trigar si fa no fa un parell de dies...)

5 comentarios:

  1. No l'havia sentit mai aquest llibre! Tampoc sabia que existís una pel•lícula. Potser la miraré^^

    ResponderEliminar
  2. Aquest llibre em sona!!!! :) l'he vist en alguna part

    et segueixo!♥ espero la teva visita

    ResponderEliminar
  3. Ei noies!
    No deixeu ni un ratet el blog, eh? El teniu super al dia! jaja us envejo... tot i que estic fent els meus esforços i mira, des del setembre que no publicava tant!
    Ja falten menys de dos mesos per la peli del Jocs de la fam!! iuuhuu!! jeje jo he quedat amb la mercè per veure-la i ara se m'ha acudit que podriem quedar les quatre si voleu ;) ja hu parlarem
    Petonets guapes!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jaja, sí, ja queda menys! Però no crec que jo pugui venir amb vosaltres, perquè uns amics ja m'ho han demanat! Ho sento noies, de veritat!!
      Sinó, després la podem comentar totes juntes! ;)
      Per cert, Lyla, passa'm el teu facebook, enviam un mp pel QL?, d'acord?
      Un petonàs!

      Joana

      Eliminar
  4. Sí, jo vaig veure'n la pel·lícula i em va agradar bastant.

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)