miércoles, 9 de marzo de 2011

El diari lila de la carlota

El diari lila de la Carlota és un llibre que parla sobre el feminisme, per això em sembla adequat proposar-ho aquesta setmana. Us deixo una fitxa:

Títol: El diari lila de la Carlota
Autora: Gemma Lienas
Editorial: Empúries
Ressenya:
La Carlota, encuriosida pel joc proposat per l'àvia, comença a observar el món amb les "ulleres liles" i comprova com situacions que semblaven inqüestionables resulten molt injustes i discriminatòries. A través d'un llibre que no és llibre però tampoc diari, sen's presenten un munt de dades estadístiques, testimonis i altres, tot relaccionat amb el fet de promoure el feminisme, i aturar el masclisme
Opinió:
Recomano aquest llibre a totes aquelles noies i nois que estiguin en contra del masclisme, o a altres que, com jo, mai sel's hi havia passat pel cap que encara hi hagués tanta desigualtat al món per raons de sexe. Crida l'atenció el que hi hagi tantes coses actuals. S'envien E- mails, parlen pel messenger, etc.

6 comentarios:

  1. Fa temps que el vaig llegir, si que es recomanable, no com la pelicula, que no em va fer gaire el pes... Em sento observada, jejejeje, visquen les Carlotes!!

    ResponderEliminar
  2. Només he llegit el diaria vermell.. no està malament, però tanpoc maten.
    Petonests ;)

    ResponderEliminar
  3. A mi em van agradar molt tots. Són molt instructius. Els he llegit tots menys el de Carlota, ets Galàctica!.
    Per sert si, estic llegint els Jocs de la Fam. Bé ara ja vaig pel tercer O_O Ni una setmana porto. Són molt bons. Per cert tinc informació dels actors i actrius que poden fer de Katniss, Gale, Peeta i Haymitch jajaja!!

    ResponderEliminar
  4. Doncs digue-m'ho siusplau: ESTIC ENAMORADA DEL GALE, segons el llibre està molt bo!!!!

    TEAM GALE HAWTORNE!!!!!

    ResponderEliminar
  5. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa he de llegir el tercer dels jocs de la fam pero que yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Em sembla que em donara un atac d'ansietat
    Clara

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)