lunes, 31 de octubre de 2011

Junts

Primer de tot, vull tornar a donar les gràcies a l'A., del blog Leyendo bajo el cielo per deixar-me el llibre.
És un llibre molt addictiu, que t'enganxa des del primer capítol i quan l'acabes només penses "Ojalà treguin aviat la segona part" (que per cert, sortirà el 18 de març del 2012). El recomano a tothom a qui li agradin les històries romàntiques i les històries de rebel·lió a la teva Societat (si t'ha agradat La Saga de los Feos, probablement t'agradarà aquesta triologia). Us deixo el link del trailer aquí.


La Cassia viu en una societat aparentment perfecta. No hi ha malalties ni preocupacions. Els funcionaris ho controlen tot, el menjar, la feina, les estones de lleure, la data de la mort i la persona que has d'estimar. I la Cassia, que ara té disset anys, s'enfronta a la festa de l'aparellament, on coneixerà el noi que la Societat ha triat per a ella. La cara que hi veu, la d'en Xander, no la sorprèn: han estat amics d'infantesa. Però un cop a casa, quan visualitza les dades de la targeta informativa, apareix una altra cara. I a partir d'aquell moment, davant la Cassia s'obre un món inquietant i ple d'incertesa i prohibicions que podria fer trontollar tot el seu sistema de vida.

5 comentarios:

  1. Este libro me gusta, pero no me llama tanto la atención como para comprarmelo...

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. La setmana passada el vaig agafar a la biblioteca i ara el tinc al calaix, esperant-me:)

    ResponderEliminar
  4. aiish no entiendo..

    me encanta el fondo del blog!

    sonrisasdearcoiris.blogspot.com

    ResponderEliminar
  5. No coneixía aquest llibre pero em sembla que el llegiré, m'interesa molt l'argument i l'agregaré a la meva llista de lectures.

    gracies per l'informació

    un petó :3

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)