martes, 10 de septiembre de 2013

Els Barrufets 2


Títol original: The Smurfs 2
Any: 2013
País: Estats Units
Duració: 105 minuts
Gènere: Animació, Comèdia

Opinió personal
L'argument és semblant al de la primera pel·lícula: el Gargamel crea un portal per emportar-se a uns quants barrufets i poder seguir fent màgia amb la seva escència. Però aquest cop ha creat una sèrie de criatures que s'assemblen als Barrufets per temptar a la Barrufeta, aprofitant-se que es sent sola per ser l'única noia del poble i haver sigut creada per en Gargamel. Tot i així, m'ha agradat força més que la primera: és més divertida, hi ha més personatges i el Gargamel és l'ànima de tota la pel·lícula.
Si el personatge de la Barrufeta peca d'alguna cosa és de pàmfila; és molt, però molt, pava. Això m'ha fet molta ràbia, perquè ja que només hi ha una dona en tot el poble, com a mínim la podrien fer una mica més valenta, o soferta. Però no, en aquest cas la dita de 'Les rosses són tontes' es compleix a la perfecció. En canvi, la Becky (la Dolentota) és molt millor: no s'espanta davant de res i és animada i desvegonyida. I llavors hi ha el Patrick i la Grace: la seva parella ja és una mica cursi de per si, però posar-li al seu fill Blau?! Déu meu, això supera els límits de la cursileria! Però en fi, deixant de banda aquests petits detalls els personatges encara es poden aguantar força.
I el personatge del Gargamel és el millor de la pel·lícula: un actor que encaixa perfectament amb el paper, molt graciós (que m'ha tret molts riures al llarg de la peli encara que siguessin bromes pensades per nens) però amb el posat seriós quan li tocava.

Està bé, encara que els personatges són una mica cursis i la Barrufeta no es pot aguantar de pava. El Gargamel és el personatge millor amb diferència. I molt millor que la primera pel·lícula.

Sinopsis
El malvat bruixot Gargamel crea una parella de criatures mogudes, una copia dels barrufets, anomentats els Dolentots, y que espera que li permetin aprofitar-se de la seva poderosa i màgica escència. Però quan descobreix que només un autèntic Barrufet li pot donar el que vol -i que només un secret que coneix la Barrufeta pot transformar als Dolentots en autèntics barrufets- en Gargamel segresta a la Barrufeta i se l'emporta a París. Llavors està en mans del Gran Barrufet, el barrufet Poca-Traça, el barrufet Rondinaire i el barrufet Presumit tornar al nostre món, i reunir-se amb els seus amics humans, en Patrick i la Grace Winslow, i rescatar-la!


Si vols veure la resenya de la primera pel·lícula vés al link: Els Barrufets.

2 comentarios:

  1. Estic completament d'acord amb tu! :) Però apart dels detalls que has comentat, vaig riure molt i em va agradar força.

    Prímula

    ResponderEliminar
  2. Hola! He visto la primera, que estuvo graciosa, pero nada del otro mundo. No pensaba ver esta, pero si dices que es mucho mejor que la primera quizá la vea.
    Un beso =)

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)