miércoles, 18 de mayo de 2011

Tinc ganes de tu

Si vols llegir la primera part d'aquest llibre clica al link: A tres metres sobre el cel.

Després de passar dos anys a Nova York, l'Step torna a Roma. El record de la Babi l'ha acompanyat tot aquest temps i tem el moment de retrobar-se amb ella. Ben aviat s'adonarà que les coses han canviat i que, a poc a poc, haurà de reconstruir la seva vida italiana: fer nous amics, trobar feina, començar una nova etapa... Quan coneix la Gin, una noia a l'altura del seu caràcter rebel, creu que podrà tornar-se a enamorar. Però no és fàcil oblidar la Babi i quan, per casualitat, topa amb ella, nota com el seu món trontolla... És possible reviure la màgia del primer amor?

4 comentarios:

  1. mmmm...em vaig llegir A tres metres sobre el cel, però no sé si em llegiré aquest, sincerament, tu me'l recomanes?

    ResponderEliminar
  2. Jo em vaig llegir "A tres metres sobre el cel" i també m'he llegit aquest. Quan els vaig llegir em van agradar, ho haig d'admetre. Tot i que ara aquesta febre fa que em desagradin. Això si la segona part no em va agradar tant...

    ResponderEliminar
  3. a mí me encantó, aunque la verdad a babi la odie muchísimo y step me decepcionó... gin me caia muchísimo mejor!

    ResponderEliminar
  4. Kelly, a mi Gin me encanta, con lo de la ropa de marca gratis, los gimnasios gratis me lo pasé muy bien con este personaje. Aunque Step i Babi también me gustaron muchísimo!!

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)