jueves, 5 de agosto de 2010

Recomanació: L'illa de la Nim


Escrit per: Joana


Segur que, farà cosa d'un any, vau veure al cine la pel·lícula amb el nom de L'ILLA DE LA NIM.

Doncs a mi em van regalar el llibre de la pel·lícula (sí, ho heu llegit bé. Normalment és la pel·lícula del llibre, però en aquest cas és al revés) i em va agradar bastant.


La Nim i el seu pare, en Jack, viuen en una illa tropical i totalment desconeguda al mig de l'oceà. Quan en Jack marxa a buscar noves espècies de planton al mar i la Nim es queda sola a l'illa, en Jack és arrosegat per uns corrents marítims lluny de l'illa.

Llavors la Nim mira el mail del seu pare a través del portàtil que tenen (l'única conexió amb el món exterior) i veu que un tal Alex Rover li escriu demanant-li que li descrigui com és l'illa per un llibre que està escribint.

Llavors la Nim s'entera de que Alex Rover és un escriptor molt famós i que els seus llibres són best-sellers internacionals.

Així que s'afanya a descriure-li la platja, la cabana, etc...

Llavors Alex i Nim entaulen una amistat per escrit. El que la Nim no sap, igual que la premsa, és que Alex Rover no és un home, sinó una dona de cap a peus. I el que passa és que Alex no surt a llum pública, però quan rep les descripcions de la Nim de la seva illa, decideix anar-los a visitar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)