martes, 31 de agosto de 2010

Recomanació; Pel·lícula: Charlie i la Fàbrica de Xocolata


L'altre dia vaig mirar-me una pel·lícula que m'agrada bastant: CHARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA basada en la novel·la de Roald Dahl i feta en cinematogàfic per Tim Burton pel Warner Bros Pictures.


En Charlie és un nen pobre que viu miserablement. Viu en una ciutat on hi ha la fàbrica de xocolata millor del món, la fàbrica del senyor Willy Wonka.

El senyor Willy Wonka no surt mai de la seva fàbrica i tampoc entra ningú dins. Per això sorprèn que un dia hi hagi un avís penjat per tots els pobles i ciutats del món: en Willy Wonka deixarà que 5 nens de tot el món visitin la seva fàbrica. Ha posat en 5 rajoles de xocolata Wonka 1 bitllet daurat que qui trobi podrà fer servir per entrar a la seva fàbrica.

El primer bitllet el troba l'Augustus Glopp, un nen que només menja xocolata i està més gras que un porc. El segon el troba una consentida de nena filla d'uns mil·lionaris: la Berruga Salt. El tercer una campiona mundial de mastegar xiclet, la repel·lent Violeta Vellesguard. El quart el viciat d'en Mike TV, un nen que només pensa en els videojocs i la tele.

I el cinquè... en Charlie!!

Llavors els cinc nens es troben davant de la fàbrica acompanyats per els seus pares menys en Charlie que va acompanyat del seu avi Joe.

A dins de la fàbrica descobreixen coses sorprenents, com els OOmpa Loompes, un vaixell fet de caramel, una cascada i un riu de xocolata i tot de coses comestibles. També coneixem però el passat d'en Willy Wonka, un passat d'allò més amargat.

I sense comptar però que l'Augustus Glopp cau al riu de xocolata, la Violeta Vellesguard es converteix en un nabiu gegant, la Berruga Salt se'n va de cap al dipòsit de les escombraries i de pas a la incineradora, que en Mike TV es converteix tan mini com el vostre dit petit...


Una pel·lícula genial i molt fantàstica que em va agradar molt. Llavors també podeu llegir-vos el llibre i de pas la continuació: Charlie i l'ascensor de vidre (tot i que a mi no em va agradar gens i si algun dia us el regalen o us el compreu us convido amablement a llençar-lo per la finestra).

2 comentarios:

  1. Me encanta esta pelicula!! Como casi todas de Tim Burton y al igual que me encanta Johnny Deep :)

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)