miércoles, 4 de julio de 2012

Junts. Camins creuats

Si vols llegir la resenya del primer llibre clica al link: Junts.
Pots veure el booktrailer en anglès aquí.

Quant comences el llibre, ja veus d'entrada que no serà tan bo com el primer. Així i tot els primers capítols són els millors de tot el llibre. Cap a la meitat fa un gran descens negatiu, i costa situar-te i saber on són els personatges en cada moment. I al final torna a ser bastant bo. He de dir que només l'intriga de saber què passarà amb els protagonistes i els últims capítols de la novel·la és la què m'animarà a llegir-me el tercer llibre (a part que penso que segurament serà molt més interessant, ja que la Cassia torna a la Societat i no es passarà tot el punyeter llibre voltant per les províncies exteriors). Tot i així tampoc vull que us penseu que el llibre és avorrit; simplement que cap al mig és bastant pitjor. També vull afegir que el fet que el narrador de cada capítol vagi alternant entre la Cassia i el Ky fa difícil de vegades saber qui està narrant en cada moment.


La Cassia s'enfronta al poder establert i viatja cap a les províncies exteriors a la recerca d'en Ky, el noi que estima, desterrat per la Societat i enviat a una mort segura. Troba el seu rastre i el va seguint, alhora que descobreix que fora del món on ha viscut hiperprotegida hi ha una vida diferent i més autèntica. A les províncies exteriors la vida és dura, però es percep el bategar d'una rebel·lió imminent. L'aparició sobtada d'en Xander, el seu amic d'infantesa i la seva parella oficial, i una traïció inesperada que pot afectar la rebel·lió faran que en el seu cor neixin el dubte i la incertesa. I descobreix que la vida no és un camí recte, sinó molts camins creuats i difícils que conformen la llibertat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)