jueves, 30 de junio de 2011

Concurs el marge del camí

Se m'ha acudit aquesta idea, i trobo que està força bé. Com ja sabeu, la Joana va fer un minirelat molt breu, i jo vaig fer un tros més. Així que ara us toca a vosaltres. 
He pensat de realitzar un concurs de relats que segueixin al primer que va fer la Joana, el dels arbres del marge del camí. Aquí deixo les bases:

  • Qui vulgui, podrà participar, es lliure, l'únic inconvenient es que els relats haurán de ser en català per una questió pràctica, és a dir, no podem anar alternant idiomes perqué al final no s'entendria. 
  • Cal que els fragments tinguin com a mínim una línia de text, i com a màxim vint, tenint en compte que escribim en lletra Normal. 
  • Un cop feta la continuació, només cal enviar-lo al correu del blog : thebestthings123@gmail.com
  • Triarem el millor relat i el penjarem a una entrada per a ell sol, amb una menció especial al seu autor. A la vegada, l'escritor del relat afortunat  haurà de nominar a una sola persona perquè segueixi el fil, i aquesta persona a una altra, fins que la història s'acabi (siusplau, no feu que sigui massa curta).
  • Cal que cada vegada que li passeu a algú,  li passeu també aquestes bases, i cal que em feu arribar el títol del seu blog via comentaris, e-mail, etc.



Cada tros nou l'aniré penjant a la pestanya del concurs (recordeu que les pestanyes es troben en aquest cas sota el títol del blog). 


Va, animeu-vos i deixeu anar l'escriptor que porteu dintre!!




1 comentario:

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)