viernes, 17 de junio de 2011

LES CRÒNIQUES DE NÀRNIA. El nebot del mag

Aquesta saga me la vaig començar deu fer dos anys. De fet, vaig començar pel segon llibre de la saga, i em vaig aborrir molt, i vaig probar sort amb el quart (que també em va aborrir). I l'altre dia vaig pensar que era hora de donar-li una segona oportunitat a la saga, i he de dir que m'ha sorprès cap a bé, i he disfrutat molt de la lectura.


Nàrnia..., una terra habitada per Bèsties Parlants..., on s'hi amaga una bruixa..., on un nou món és a punt de néixer.
Dos amics, víctimes del poder d'uns anells màgics, han estat enviats a un altre món dominat per una malvada bruixa que intenta convertir-los en els seus esclaus. Però de cop apareix l'Àslan, i amb la seva cançó va filant el teixit d'una terra nova que rebrà el nom de Nàrnia.
Nàrnia,... un món on tot és possible.

5 comentarios:

  1. Aquest llibre em va agradar molt! La saga sencera em va encantar! Encara que és cert que pot ser una mica avorrit de tant en tant, però en general és meravellós!

    ResponderEliminar
  2. Avorrit "El lleó, la bruixa i l'armari"? No m'ho puc creure si jo me'l vaig pulir en dos o tres dies! Clar que d'això ja deu fer tres o quatre anys... El segon llibre de Narnia és el que més m'agrada amb diferència però el que comentes al post està molt bé com a introducció a la saga.

    ResponderEliminar
  3. A mi em van donar opinions molt contradictories del segon: uns em deien que era el millor, altres que era avorrit, i vaig començar a llegir i em va avorrir.

    Però com ja he dit a l'entrada, he decidit donar-lis una segona oportunitat als llibres, i de moment m'està agradant; suposo que hauré de canviar d'opinió!

    Joana

    ResponderEliminar
  4. El primer contacte que vaig tenir amb la saga va ser per Snt. Jordi quan em van regalar el 6é! I és clar que no me'l podia llegir sense haver llegit els cinc anteriors. Vaig agafar el primer (aquest) i el vaig trobar entretingut. Però no sé perquè vaig passar olímpicament de llegir el segon. I ara crec que ja se m'ha passat l'edat i l'interés. :)

    ResponderEliminar
  5. Tenéis un premio en mi blog. Pasaos :)

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)