miércoles, 6 de julio de 2011

La vida es bella

La vida es bella és una pel·lícula de l'any 1997, que tracta sobre l'estada d'una família innocent a un camp de concentració, on el pare fa creure al fill que tot plegat es un joc, en el que s'han de guanyar 1000 punts per a conseguir un tanc nou de trinca. Així, aconsegueix salvar al seu fill dels "dolents dolentíssims" (nazis), fent que s'amagui, i d'altres estratagemes.
Es una peli molt trista, pero alhora molt maca i divertida. Quan la vaig acabar de veure, vaig pensar que en realitat es veritat, que tot era com un joc de fet i amagar, en el qual o bé t'arrisques i surts corrent o bé restes
amagat, fins que et deixen de buscar. Hi ha bons i dolents, hi ha guanyadors i perdedors.
Crec que està molt ben enfocada, es entretinguda i un avís: pot ser que ploreu, però veieu-la fins al final.

2 comentarios:

  1. Fa temps que la vull veure i no me'n surto mai. Algún dia d'aquests a veure si aconsegueixo el meu propòsit... I segur que ploro, últimament estic plorant a totes les pelis, a la mínima cosa ja em cauen llàgrimes. :)

    Joana

    ResponderEliminar
  2. La vaig veure ja fa molt anys i em va agradar molt. És una pel·lícula preciosa, com tu dius, però molt trista. Vaig plorar molt en alguns moments...

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)