viernes, 8 de julio de 2011

Ales de foc

Hi ha gent que m'havia dit que no li havia agradat el llibre al QL? (MBosch), n'hi ha que em deien que no era gran cosa, i d'altres que em deien que estava molt bé. Bueno, doncs he de reconeixer que a mi m'ha agradat força. Laura Gallego té un estil al escriure que m'ha enganxat des de la primera pàgina del llibre i no he pogut parar, realment la història està força bé, i m'ha agradat molt el personatge de l'Ahriel, i com es comporta al llarg de tot el llibre.


La reina de Karish, Marla, té només disset anys, però el seu regnat promet ser plàcid perquè Ahriel, un àngel femení, en té cura des que va néixer. La missió d'aquest ésser és guiar la jove sobirana pels camins de l'equilibri i la pau, per tal que els diferents regnes humans no entrin en una guerra fratricida. Però una conspiració misteriosa agafa l'Ahriel desprevinguda: amb les ales inutilitzades és enviada a la temible presó de Gòrlian, un món primitiu i salvatge on sobreviure és qüestió de sort i enginy més que de força, i d'on no és possible escapar-se.

2 comentarios:

  1. Era la teva primera lectura de Laura Gallego (després de cróniques de la torre)?

    ResponderEliminar
  2. No, també m'havia llegit "La hija de la Noche" com a lectura obligatòria al insti. I ara he començat el de "Memorias de Idhún La resistencia" que em vas deixar!

    Joana

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)