domingo, 3 de julio de 2011

LES CRÒNIQUES DE NÀRNIA. El cavall i el noi

El primer capítol enganxa bastant, després hi ha un tros que no tant, però quan entren a Tashbaan la història t'atrapa per complet i llavors ja no pares fins que acabes el llibre. A mi m'ha agradat força, i si no arriba a ser per aquest tros bastant pal del principi encara l'hauria considerat millor.


Nàrnia..., una terra on els cavalls parlen..., on es maquina una gran traïció..., on el destí espera el seu moment.
Dos fugitius es troben en un viatge desesperat i, amb l'ajuda de l'Àslan, uneixen les seves forces per escapar i evitar la conspiració que pretén apoderar-se del país i els territoris veïns del rei Archenland. Una terrible batalla decidirà el seu destí i també el de Nàrnia.
Nàrnia..., un món on tot és possible.

2 comentarios:

  1. Hola :) Soy la creadora de Herois Vermells, y ahora estoy trabajando con mi nuevo blog, lectura-para-jovenes.blogspot.com
    Tiene pocas cosas porque lo hice anteayer, os he puesto en mis blogs favoritos, y me gustaría que lo visitarais por favor... Porque solo tiene un seguidor. Muchas gracias, me encanta vuestro blog!

    ResponderEliminar
  2. També em va agradar molt El cavall i el noi, vaig trobar una mica a faltar els altres protagonistes (que sí surten però no tan com m'esperava). Encara i així és un llibre boníssim, con la majoria dels de Narnia!

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)