martes, 26 de julio de 2011

Harry Potter i les Relíquies de la Mort Part 2

Com que quan la van estrenar jo era de vacances i tampoc estava per anar al cinema, he acabat anant a veure la pel·lícula avui (aprofitant que era el dia de l'espectador i l'entrada era una mica més barata... Estem en crisis, què hi farem!). Penso que és la millor de les vuit pel·lícules, encara que hi ha alguns trossos, per no dir bastants, que no son gaire fidels, però la idea bàsica del llibre és molt fidel, i trobo que no està malament que hagin posat alguna escena extra i s'hagin inventat alguns trossos. Realment m'agradaria destacar l'escena d'en Ron i l'Hermione a la Cambra Secreta (que al llibre només la mencionen com de passada el Ron i l'Hermione); l'he trobat genial!

En Harry, en Ron i l'Hermione continuen amb la seva busca i destrucció dels horricreus. Creuen que una part de l'esperit de Voldemort es troba en una cambra cuirassada de Gringotts, i demanen a Griphook que els ajudi a entrar. També entren a Hogwarts amb l'ajuda del cambrer de El cap del Senglar i allà es desenvolupa la batalla final; les forces del bé i el mal es troben de nou i per últim cop...

10 comentarios:

  1. Estic 100% d'acord amb tu sobre l'escena d'en Ron i l'Hermione, però també he trobat a faltar algunes escenes del llibre o, algunes que per a mi eren importants, no han tingut prou rellevància a la pel·lícula.

    P.D: Et segueixo :)

    ResponderEliminar
  2. Jo la vaig veure dilluns passat, va ser genial!!! Penso com ´tu, la millor de les 8 pel·lícules. Vaig trobar, tot i així, que l'escena de la batalla de Hogwarts estaba super bé, pero tractada des d'un punt de vista molt general, no des de cadascun dels personatges.
    El moment que més em va agradar va ser la part de la mort del pr. Snape i quan en Harry veu els seus records. L'escena de la Cambra em va impressionar molt, jo ja no m'enrecordava, i em vaig quedar amb un somriure de tonta a la cara...
    Ho sento per no haber fet la ressenya, he estat força ocupada.

    ClaRa

    ResponderEliminar
  3. No et preocupis Clara! És que com que no sabia si l'havies vist vaig decidir fer-la jo...
    Jo em vaig posar a plorar quan vaig veure l'Snape abraçant la Lily morta; el meu germà em mirava amb una cara com dient "Aquesta està tarada..." :)

    Joana

    ResponderEliminar
  4. Uff... jo hauría de fer la crítica, com la vaig fer de la part 1, però crec que no la faré. La meva opinió?
    No és la pijor però tampoc la millor.
    El millor de la pal·lícula: la música i els efetes especials. I també la part del records de l'Snape, fa que s'entegui tot molt bé, per qui no ha llegit els llibres.
    El pijor: tota la part humana, fatal. A més en ron i l'hermione passen a un segon pla molt exagerat i gairebé no diuen res en tota la pel·lícula. L'actuació d'en Daniel l'he trobat molt pèssima i el guió, fatal. Més coses.. crec que l'adaptació del llibre al cinema està molt bé, entre escenes eliminades i altres d'afegides... i el final d'en voldemort i en harry, falta més emoció i vistòria. En general, bé, però per ser l'última, el final d'una història tan gran, podria estar molt millor.

    jaja vaya comentari... petons a les dues!!

    ResponderEliminar
  5. Dejé un comentario en la entrada anterior. Comento acá por si se te pasa por alto. Saludos.

    ResponderEliminar
  6. Tranquilo Lucas, vi el coment que pusiste!

    Lyla, jo també penso que en Ron i l'Hermione van quedar molt en segon terme i semblava com si sobressin (inclús trobo que va sortir més el Neville que ells). Però el guió era molt semblant al del llibre... vaig trobar jo.
    Bueno, cada persona té la seva opinió. Gràcies per comentar guapíssima!

    Joana

    ResponderEliminar
  7. Gracias por pasar por mi blog! Me gustó el tuyo!! y.. Harry Potter, una lástima que ya haya terminado, se pasó tan rápido! Saludos!

    ResponderEliminar
  8. A mi em va agradar molt! la vaig gaudir com una nena petita...sembla mentira que ja s'hagi acabat!

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)