jueves, 21 de abril de 2011

Polseres vermelles

A TV3 fan una sèrie a la qual m'he aficionat fa poc, i que m'encanta: POLSERES VERMELLES.

Al Jordi l'ingressen a l'hospital. L'hi han de tallar la cama. A la seva habitació hi ha el Lleó, un noi sense cama i amb càncer, com ell. Llavors el Lleó i el Jordi decideixen formar un grup: els Polseres Vermelles.
El Lléo és el líder i el Jordi el segon líder (que és el líder si el líder no hi és). Llavors es van incorporant gent al grup: el Toni (el llest), el Roc (l'imprescindible), la Cristina (la noia) i l'Ignasi (el guapo). Cada un té uns problemes diferents, però tots es fan costat i intentes superar-ho amb la cosa més valuosa que hi ha entre ells: l'amistat. Tot i que de vegades, l'amistat es pot arribar a convertir en alguna cosa més...

4 comentarios:

  1. Jo hi estic enganxadíssima! Ja vaig pel capítol 10. Em vaig un fart de riure però també de plorar. Sense dubtes puc dir que és la meva sèrie preferida. Increíble.
    Polseres Amunt! :)

    ResponderEliminar
  2. És fàcil enganxar-s'hi. I jo també he plorat, tot i que també és còmic. És una sèrie fantàstica. A mi m'encanta!!

    Joana

    ResponderEliminar
  3. ooooooooh com m'encaaaaanta!!:) Al Facebook hi he creat un grup dedicat a la Cris, es diu: Joana Vilapuig - Cristina de Polseres Vermelles.
    Posa-hi me gusta si vols:)

    ResponderEliminar
  4. mencaaaaantaaaaaaaaaa
    pasat pel meu blog també e fet una entrada xD
    http://elmundoentusmanoss.blogspot.com/
    et segueixoo!

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)