sábado, 23 de abril de 2011

UN ALTRE MÓN. Els tres herois

El món ja no és com el coneixíem. Una terrible tempesta n'ha destruït l'equilibri: la ciutat ha quedat arrasada; els animals, que han fugit del zoo, es mouen lliures pels carrers; els adults han desaparegut, i els que no ho han fet s'han convertit en perillosos mutants.
En Matt i en Tobias, dos adolescents de Nova York, hauran d'organitzar-se i fer l'impossible per sobreviure en aquest altre món.

4 comentarios:

  1. ¿I és bo? A mi em comença a cansar tant de futurisme. Tot és igual al final. :/ I sobre el que m'has dit d'Emma ja ho sé ja. Ja l'havia llegit i no m'havia desagradat, el que passa es que ara que és la segona vegada que el llegeixo és amb anglés i a estones no m'entero de gaire cosa i em perdo. Però més o menys. I ara què llegiràs?

    ResponderEliminar
  2. Sort que avui era Sant Jordi, i m'he pogut salvar de quedar-me sense llibres. Ja he començat Lluna Nova, d'Stephenie Meyer.

    Joana

    ResponderEliminar
  3. gracias por pasaros y seguirme ^^
    Parece que vuestro blog habla de todo un poco, así que os sigo:)
    Pero os importaria poner las entradas en castellano? Las entiendo, pero es más fácil leerlo directamente en castellano jejejej

    ResponderEliminar
  4. Bueno, voy a hacer entradas en castellano y en catalán. Así voy variando...

    Joana

    ResponderEliminar

Escribe como quieras lo que quieras, nos puedes dejar la URL de tu blog si quieres que lo visitemos, pero no al SPAM, porfavor :)